Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cod portocaliu furtuna
Categorie: Actual
  • Începând cu ora 12.00, în mai multe regiuni și în zonele montante intră în vigoare o nouă alertă meteo de ploi și vijelii.
  • Atenționarea se suprapune cu una de caniculă, valabilă sâmbătă și duminică, la deal și câmpie.

Un cod portocaliu de instabilitate atmosferică este valabil, sâmbătă, în intervalul 12.00 – 22.00.

cod portocaliu vijelii 2 iuliePotrivit ANM, în zonele de munte, în Maramureș, Transilvania, Oltenia, nord-vestul Munteniei și local în Moldova, iar spre seară și în Crișana, vor fi vijelii puternice, cu rafale de peste 70...80 km/h, averse torențiale, frecvente descărcări electrice și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși local 35...40 și izolat 50...60 l/mp, atenționează meteorologii.

Până duminică dimineață, la ora 6.00, în majoritatea regiunilor, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 25...35 l/mp.

Potrivit ANM, fenomene specifice instabilității atmosferice se vor semnala și în după-amiaza și seara zilei de duminică (3 iulie).

Sâmbătă și duminică, în zonele joase este valabil și un cod galben de caniculă.

VEZI ȘI: Cod galben de inundații în Prahova

Back To Top