Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale
  • Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a transmis, vineri, o atenționare de cod galben de inundații, avertizare valabilă în mai multe județe, inclusiv în Prahova.
  • La nivelul județului Prahova este valabilă și o avertizare de ploi torențiale și vijelii, iar în weekend nu scăpăm de caniculă.

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, vineri după-amiază, o atenționare de cod galben de inundații, avertizare valabilă în mai multe județe, inclusiv în Prahova.

Citește și: Județul Prahova, între vijelii și maxime de 36 de grade Celsius

Astfel, ca urmare a precipitaţiilor înregistrate și a celor prognozate, potrivit INHGA, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi și viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale cotelor de atenție pe râurile mici din bazinele hidrografice din județele Brașov, Covasna, Buzău și Prahova.

Atenționarea hidrologică, valabilă vineri, 1 iulie, până la ora 24.00, a fost anunțată și de Inspectoratul pentru Situațții de Urgență Prahova. Județul nostru se află sub un cod galben de ploi torențiale și vijelii, până vineri, 1 iulie, ora 21.00, în ân weekend intră în vigoare un cod galben de caniculă.

Back To Top