Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

salvamont
Categorie: Actual
  • Salvamont România a anunțat că, în ultimele 24 de ore, au fost primite 28 de apeluri prin care salvamontiştii erau chemaţi să intervină de urgenţă.
  • Au fost salvate 28 de persoane, din care patru au fost predate echipajelor SMURD sau de la Ambulanţă.

Potrivit Salvamont România, în ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 28 de apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor. Cele mai multe apeluri – 12 – au fost pentru Salvamont Bacău, 6 pentru Salvamont SPJ Hunedoara, câte două pentru Salvamont Sinaia și Salvamont Bistriţa-Năsăud, iar câte un apel a fost primit pentru Salvamont Prahova-Formaţia Azuga, Salvamont Predeal, Salvamont Borşa, Salvamont Alba, Salvamont Neamţ şi Salvamont Buşteni. „În cazul acestor intervenţii au fost salvate 28 persoane, dintre acestea 4 fiind predate la Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital”, a menţionat sursa citată. S-au mai primit 16 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană.

Sursă foto: Salvamont

Citește și Intervenție a salvamontiștilor în Bucegi. O femeie din Slobozia a căzut și s-a accidentat

Back To Top