Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

incendii risc grecia
Categorie: Actual
  • Mai multe regiuni din Grecia se află sub avertizare de incendii, pe fondul temperaturilor ridicate și al vântului puternic din aceste zile.
  • Și Ministerul român al Afacerilor Externe a emis o informare de călătorie pentru persoanele care călătoresc către destinații din Republica Elenă.

MAE avertizează asupra riscului ridicat de producere a unor incendii de vegetație, în unele zone din Grecia, în perioada 5-7 iulie.

„Există pericol iminent de producere a incendiilor de vegetație în următoarele regiuni:

Insulele din nordul și estul Marii Egee (Lesvos, Chios, Samos, Ikaria);

regiunile Attica, Grecia Centrală (Viotia, insula Evia), peninsula Peloponez (Corint, Argolida, Lakonia, Arkadia, Mesinia) și Grecia de Vest (Ilia, Ahaia).

Autoritățile elene recomandă tuturor persoanelor să manifeste o atenție sporită și să evite orice activitate în aer liber care poate provoca, din neglijență, un incendiu (ex. arderea/curățarea resturilor de vegetație uscată, utilizarea de mașini/dispozitive care provoacă scântei, folosirea grătarelor în aer liber, afumatul stupilor, aruncarea țigărilor aprinse, curățarea/arderea vegetației de pe loturile agricole - interzisă de altfel în acest sezon etc.). În caz de incendiu, cetățenii sunt rugați să anunțe imediat pompierii, la numărul de telefon 199”, informează MAE.

Ministerul Afacerilor Externe le recomandă cetățenilor români aflați în Republica elenă ca, în eventualitatea izbucnirii unui incendiu în zona în care se află, să urmeze întocmai instrucțiunile autorităților competente (poliție, pompieri etc.).

Cetățenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena: +302106774035 și ale Consulatului General al României de la Salonic: +302310340088, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență.

Românii care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de permanență al misiunii diplomatice a României în Republica Elenă: +306978996222 și al Consulatului General al României de la Salonic: +306946049076.

VEZI ȘI: Prețuri mai mari în restaurantele din Grecia, din cauza inflației record

Back To Top