Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Locuitorii din Gornet Cricov au fost atenționați, marți, printr-un mesaj RO-ALERT, după ce a fost semnalată prezența unui urs în satul Priseaca.
  • Jandarmii prahoveni au intervenit, în weekend, la 17 sesizări cu privire la prezența urșilor în localitățile din zona de munte din județ.

 Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova a anunțat, marți, că a fost transmis un mesaj RO-ALERT după ce a fost semnalată prezența unui urs în satul Priseaca din comuna Gornet Cricov.

Citește și: Copil de 15 ani din Fulga, preluat de un elicopter SMURD în urma unui accident rutier

Locuitorii din Gornet Cricov au fost sfătuiți să evite zona unde a fost semnalată prezența ursului. Acesta nu este singurul caz semnalat, în ultima săptămână, în Prahova. Jandarmii prahoveni au fost solicitați, în weekend, să intervină la 17 sesizări,  după ce  fost semnltă prezenț urșilor în localitățile montane.  Inspectortul Județean Prahova  precizat că în aceste cazuri s-a intervenit pentru îndepărtarea animalelor în zona împădurită, monitorizarea zonei și informarea cetățenilor cu privire la potențialul pericol, nefiind înregistrate victime sau pagube materiale.

Back To Top