Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

apă
Categorie: Actual
  • Tanczos Barna, ministrul Mediului, a declarat că o mare parte din țară este afectă de secetă, în diferite stadia și că Dunărea a ajuns la cel mai scăzut nivel din ultimii 30 de ani.
  • În aceste condiții, Guvernul cere populației să nu facă risipă de apă.

„75% din țară este afectată de diverse faze ale secetei pedologice - moderată, puternică sau extremă. Am făcut în mod repetat apel la un consum rațional al apei potabile. Apa potabilă presupune investiții uriașe și nu putem, mai ales în perioadă de secetă, să consumăm de 5-10 ori mai mult decât într-o perioadă normală pentru a uda”, a spus Tanczos Barna. Acesta a precizat că în unele zone a plouat la jumătate față de media anuală.

„În ceea ce priveşte rezervele strategice de apă, cele 40 de lacuri de acumulare cu importanţă strategică sunt la un grad de umplere de 68%; putem asigura rezerva strategică de apă, dar, în paralel, anumite bazine hidrografice suferă de deficit uriaş de precipitaţii. Sunt deja bazine unde sunt râuri secate şi sunt deja bazine hidrografice unde fenomenele de secetă prelungită îşi arată efectele", a adăugat ministrul.

Citește și Efectul secetei și consumului mare de apă. Localități din Prahova, fără apă pe timp de noapte

Back To Top