Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

manechin
Categorie: Actual
  • Fotografia ce înfățișa un manechin transportat pe plafonul unei mașini prin Timișoara a produs stupoare pe rețelele de socializare.
  • Manechinul era învelit cu o pânză albă și legat cu benzi de plafonul mașinii, iar martorii au crezut că este vorba de un cadavru.

Fotografii cu presupusul cadavru au ajuns pe rețelele de socializare, iar polițiștii au început verificările. În urma acestora, a fost identificat șoferul în persoana unui bărbat, în vârstă de 28 de ani, care va fi sancționat cu 1.000 de lei. Bărbatul este membru al unei asociații de tineri artiști din Timișoara.

„Având în vedere fotografia apărută în spațiul public, în care se observă că pe plafonul unui autoturism ar fi transportat trupul neînsuflețit al unei persoane, vă comunicăm faptul că în urma verificărilor efectuate de polițiștii Municipiul Timișoara a reieșit că evenimentul nu se confirmă. A fost identificat un bărbat de 28 de ani care va fi sancționat conform Legi nr 61/1991. Bărbatul este membrul unei asociații de tineri artiști din Timișoara, cunoscută cu acest gen de activității și expoziții”, a transmis IPJ Timiș.

Citește și Tentativă eșuată de mituire a unui polițist rutier în Prahova. Un bărbat a fost condamnat la 1 an și patru luni cu suspendare

Back To Top