Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 8 iulie
Categorie: Actual

 

• Runa Magica ne spune că ziua de astăzi poate fi valorificată la adevăratul potețial printr-o atenție sporită către căminul nostru, către bunurile pe care le-am moștenit, dar și prin hotărâre în acțiunile noastre.
• Othala este runa strămoșilor, a casei și a familiei din partea cărora avem moștenirea materială și spirituală pe care o fructificăm prin diplomație sporită și cu răbdare.
• Runa Tyr (Thurisaz) semnifică victoria în luptă, dar și sacrificiul personal pentru scopuri nobile.

Simbol al moștenirii strămoșilor noștri, Othala semnifică necesitatea continuării efortului susținut pentru stabilizarea și fructificarea patrimoniului, a bunurilor spirituale și materiale acumulate în timp. Este semnul stabilității și liniștei în gospodărie. Simbolul acestei rune este un conducător de grup înconjurat de oameni care îl ascultă.
Runa Othala ne anunță că urmează o perioadă de prosperitate, succes financiar și echilibru în viața personală. Reușim să achiziționăm o nouă locuință sau să ne alegem un scop măreț pentru următoarea perioadă din viață. Runa arată că legăturile cu străbunii – materiale și spirituale – își vor face cât de curând simițite prezența și ei ne întind acum o mână de ajutor în situația pe care o confruntăm. Suntem recompensați pentru efortul depus fructificării calităților noastre personale și primim în moștenire fie bunuri materiale (imobiliare, funciare sau financiare), fie bunuri spirituale (cărți vechi, manuscrise, obiecte de artă, etc.).
Astăzi, runa Othala ne avertizează că încă suntem blocați de prejudecăți, mentalități eronate preluate fără discernământ sau că aspectele eronate ale trecutului sunt cauzele situației dificile de acum. Sentimentele sau situațiile frustrante vor, de fapt, să ne atenționeze că a sosit momentul „tăierii cordonului ombilical” fie cu stilul de viață, fie cu mentalitățiile proprii, învechite.
Runa Othala ne spune, astăzi, că putem fructifica la adevărata valoare abilitățile noastre native doar prin originalitate, ne îndeamnă să ne rupem de ceea ce ne ține blocați și ne face să trăim în trecut, ne încurajează să avem spiritul liber. Ca talisman, Othala ne ajută în achiziționarea unor bunuri, pentru a completa un proiect, pentru întărirea legăturilor familiale și găsirea punctului de sprijin al existenței.
Runa Tyr (Thurisaz) vine, astăzi, cu obligații, disciplină, responsabilitate, autosacrificiu, conflict, forță, calea războinicilor. Ea reprezintă toate calitățile asociate cu divinitatea: forță, eroism, obligații și responsabilitate, dar și un adânc mister.

CITEȘTE ȘI: VIDEO NEWS Șoferul unei mașini cu număr de Prahova, pe contrasens, pe A4

Simbol al luptei și fermității necesare pentru a cuceri, Tyr reprezintă victoria într-o cauză dreaptă: pentru bine, împotriva răului. Simbolizează dezvăluirea celor mai ascunse secrete din viața noastră sau a cuiva apropiat, sau dezvălurea abilităților latente pe care nu le-am pus la treabă până acum. Tyr confirmă astăzi semnificația runei precedente, Othala, arătându-ne că este momentul detașării de greutăți și al eliberării spiritului. Ea ne recomandă să ne folosim simțul practic atunci când facem planuri de viitor, să fim atenți la responsabilități și să nu ne pierdem în mărunțișuri, pentru că există riscul să scăpăm din vedere lucrurile importante. Runa Tyr ne spune să ne îndepărtăm un pic și pentru a vedea situația în ansamblu.
Tyr reprezintă succes în orice inițiativă, abordăm o „cauză” pentru scopuri nobile, desfășurată la vedere cu mijloace oneste și însoțită de multă pasiune. Runa Tyr ne mai anunță că evenimentele se precipită și a venit momentul să acționăm, greutățile vor fi învinse prin puterea voinței și unitatea gândirii, iar reușita va fi de durată și permanentă. Ca talisman, Tyr ne aduce protecție, victorie, forță, forța voinței, vindecări.
Dacă ne confruntăm, astăzi, cu lipsă de idei, gânduri sterile, probleme emoționale sau pasiuni iluzorii, runa Tyr ne spune că a venit timpul să ne eliberăm de analize și amănunte fără sfârșit. De asemenea, suntem atenționați că suntem pe punctul de a claca în fața dificultăților, pentru că nu suntem dispuși să depunem niciun efort personal și așteptăm ca lucurile bune să vă vină exclusiv prin Grația Divină, oferite „ca pe tavă”.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne pune în gardă, astăzi, față de aspectele negative ale trecutului, sursa temerilor, angoaselor și tensiunilor ce pot denatura în conflicte. Rezolvarea situației cere schimbare de optică însoțită de multă răbdare și diplomație. De asemenea, suntem avertizați împotriva entuziasmului excesiv. Dorim să tragem cu toate tunurile, să sărim peste etape. Nerăbdarea este un prost sfătuitor. Dacă îi cedăm, nu ne vom atinge țelurile. Să încercăm să fim mai destinși, să ne reexaminăm scopurile cu deosebită seriozitate și perseverență în efortul personal și să nu ne pierdem realismul pentru că riscul ca iluziile să ne abată de pe drumul corect este mare.

CITEȘTE ȘI: Un milion de lei pentru lucrări urgente de canalizare, la Florești și Poiana Câmpina

Back To Top