Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Justiției
Categorie: Actual
  • În cadrul colaborării dintre Ministerele Justiției din România și Republica Moldova, joi, a avut loc, la Chișinău, reuniunea Grupului de lucru tehnic în materia cooperării judiciare.
  • Grupul a fost înființat conform Planului de acțiuni comune în lupta împotriva formelor grave ale criminalității și corupției.

Reuniunea se înscrie în cadrul mai larg al acestui plan, alături de Conferința de sprijin pentru Republica Moldova ce a avut loc la Berlin, la data de 5 aprilie 2022. Discuțiile au avut ca subiect principal dezvoltarea și îmbunătățirea cooperării, atât între cele două ministere de resort, cât și între autoritățile judiciare, în scopul mai larg al modernizării cadrului juridic existent, inclusiv din perspectiva recent dobânditului statut al Republicii Moldova, de stat candidat la aderarea la Uniunea Europeană. Lupta împotriva fenomenului infracțional, prevenirea impunității, ca de altfel și eforturile comune pentru asigurarea apărării drepturilor și intereselor legitime ale cetățenilor, au reprezentat liniile directoare ale dezbaterilor. Ministerul Justiției din România a fost reprezentat de secretarul de stat George Cătălin Șerban

Citește și Ministrul Cătălin Predoiu, mesaj de Ziua Justiției: “Succesul va atârna de cooperarea dintre cele trei puteri constituționale ale statului”

Back To Top