Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o atenționare de cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, avertizare valabilă în mai multe județe, inclusiv în zona de munte din Prahova.
  • La munte vor fi averse torenţiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului, izolat vijelii și căderi de grindină.

Atenționarea ANM de cod galben de ploi torențiale, vijelii și căderi de grindină este valabilă, în mai multe județe, inclusiv în zona de munte din Prahova, în intervalul 8 iulie, ora 12.00 – 8 iulie, ora 23.00.

Astfel, potrivit ANM, în intervalul menționat, local în Oltenia, Dobrogea, sudul Banatului, sud-vestul Transilvaniei și în nord-vestul Munteniei, precum și în Carpații Meridionali vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse torenţiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului, izolat vijelii și căderi de grindină.

Citește și: ANAF: Peste 71.000 de contribuabili în situația de a li se face sesizări penale

În zona de munte din Prahova, cantitățile de apă vor depăși 25...30 l/mp și izolat 40 l/mp. Local manifestări de instabilitate atmosferică vor mai fi și sâmbătă (9 iulie) și duminică (10 iulie).

Back To Top