Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Botez
Categorie: Actual
  • Prezent la Actualitatea LIVE, consilierul local ploieștean George Botez a declarat că Primăria Ploiești se confruntă cu probleme financiare grave.
  • „Suntem într-un pericol foarte mare”

„Se pare că Primăria Ploiești, începând cu luna august, intră într-un blocaj total deoarece sunt restanțe foarte mari de plătit la credite. În afară de acestea, a mai venit și o altă problemă: operatorul de termie cere, conform contractului, un avans de 50% din costul gazelor pe care ar trebui să le folosească în perioada de iarnă. Suntem în situația în care ne zbatem între problemele reale, care sunt ținute sub preș, și niște declarații politice, insipide și inodore, prin care un anumit personaj care se află vremelnic în scaunul de primar al orașului își dă cuvântul de onoare și promite cu mâna pe inimă că va rezolva aceste probleme. Părerea mea este că toate aceste discursuri sunt lipsite de conținut și că suntem într-un pericol foarte mare. La începutul anului am prognozat că în luna iunie vor fi probleme financiare. Președintele Comisiei de Buget a recunoscut că ceea ce am spus eu este real și că există un blocaj”, a declarat consilierul George Botez.

Urmăriți emisiunea aici.

Back To Top