Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

rovinieta punct control
Categorie: Actual
  • Reprezentanții CNAIR au lansat un avertisment cu privire la un site neautorizat prin intermediul căruia taxa de drum este și de trei ori mai mare în comparație cu tariful obișnuit.
  • Modalitățile autorizate pentru cumpărarea rovinietei sau achitarea peajului sunt portalurile oficiale, punctele și distribuitorii autorizați sau SMS.

“CNAIR informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi din România că a constatat existența în mediul online a unui portal web care nu este autorizat în vederea încasării tarifului de utilizare (rovinieta), respectiv www.digitale-vignette-online.ro,

Astfel, rugăm utilizatorii să achite rovinieta numai la distribuitorii autorizați, ale căror puncte de distribuție/portaluri web autorizate se regăsesc pe site-ul oficial al companiei, http://www.cnadnr.ro/ro/puncte-de-distributie  sau pe portalul CNAIR www.erovinieta.ro.

CNAIR nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la accesarea de către utilizatori, în vederea achitării rovinietei, a unor portaluri web neautorizate”, au transmis reprezentanții companiei într-o informare pe acest subiect.

„La achitarea unei roviniete pe site-ul www.digitale-vignette-online.ro, utilizatorii achită costuri suplimentare care ajung să fie în cuantum de aproape 200% față de prețul real al unei roviniete. De exemplu, pentru o rovinietă cu valabilitate de 7 zile pentru un autoturism, pe portalurile web autorizate de către CNAIR un utilizator achită echivalentul a 3 euro, reprezentând tariful stabilit de legislația în vigoare, iar pe portalul www.digitale-vignette-online.ro suma achitată este de 8.90 euro, din care 5,90 euro reprezintă «taxa de serviciu»”, se arată în comunicatul Companiei Naționale de Drumuri și Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Rovinieta și peajul (tariful de trecere pentru utilizarea podurilor între Fetești și Cernavodă) pot fi achitate astfel:

> pe portalul CNAIR www.erovinieta.ro și prin intermediul aplicației eTarife (destinată telefoanelor mobile);

> la punctele de distribuție a rovinietei (VEZI LISTA ACESTORA);

> la distribuitorii autorizați să încaseze peajul - tariful de trecere pentru utilizarea podurilor între Fetești și Cernavodă (VEZI LISTA ACESTORA);

> prin SMS, la numerele 7500 (rovinieta) si 7577 (peaj).

Detalii privind achiziția rovinietei prin SMS  --------> AICI

Detalii privind achitarea peajului prin SMS  --------> AICI

VEZI ȘI: Consiliul Județean Prahova, parteneriat cu CNAIR pentru construirea a trei pasaje rutiere în Prahova - PROIECT

Foto: cars.ro

Back To Top