Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Furtul a avut loc la jumătatea lunii iunie
  • Cei doi suspecți sunt din Ploiești și au fost reținuți. 

Trei percheziții domiciliare au avut loc joi în Ploiești într-un dosar de furt calificat. Doi tineri au fost reținuți, fiind acuzați că au spart o casă în Ploiești și au furat 400 de grame de aur. 

Potrivit IPJ Prahova, la data de 7 iulie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Pentru Combaterea Furturilor din Locuință au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară în municipiul Ploiești, la domiciliile a doi bărbați bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

În fapt, la data de 14 iunie a.c., polițitii din cadrul Secției nr.3 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către un bărbat din municipiul Ploiești despre faptul că în cursul nopții de 13 spre 14 iunie a.c., i-ar fi sustrasă, din locuință, cantitatea de aproximativ 400 de grame de bijuterii din aur.

Prejudiciul total cauzat este de 120.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, cele două persoane bănuite de comiterea faptei au fost identificate, la domiciliile acestora fiind puse în executare 3 mandate de percheziție domiciliară.

Cei doi bărbați cu vârstele de 26, respectiv 33 de ani au fost conduși la sediul poliției pentru audieri.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe mijloace materiale de probă.

În baza probatoriului administrat, față de cei doi bărbați a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentați unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Matei Basarab” Ploiești.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. 

Cercetările sunt continuate de polițiști, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Back To Top