Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • A patra zi a Campionatelor Europene de juniori, desfășurate în Complexul de Natație din Otopeni, a adus o nouă medalie delegației „tricolore”.
  • David Popovici a cucerit aurul în proba de 50 de metri liber.

„Fenomenalul David Popovici a adus din nou satisfacție celor prezenți în tribunele Complexului Sportiv din Natație Otopeni. Și nu numai!

Vineri după-amiază, David a dat un nou recital la ediția cu numărul 49 a Campionatului European de înot pentru juniori și a cucerit medalia de aur în proba de 50 m liber, după o cursă extrem de spectaculoasă. Timpul său: 22.16 s.

Este a patra medalie pentru David Popovici la această ediție a Campionatului European de înot pentru juniori. El a mai cucerit aurul la 200 m liber și cu ștafeta de 4x100 m liber masculin și argintul cu ștafeta combinată de 4x100 m liber.

Iar mâine dimineață intră în serii la 100 m liber! FELICITĂRI, DAVID!”, a transmis Federația Română de Natație. Premierea a fost făcută de primarul orașului Otopeni, Constantin Silviu Gheorghe.

Urmărește cursa

.

popovici1

Citește și David Popovici, dublu campion mondial la 17 ani

Back To Top