Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

incident
Categorie: Actual
  • O ploieșteancă a avut parte, vineri seara, de un incident neplăcut într-un parc din cartierul Nord.
  • Un bărbat, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a devenit agresiv și, după mai multe amenințări, a scos un cuțit.

„Eram în parcul "triunghi" din nord și apare dânsul, din start amenințându-ne… Nu l-am luat în seama pentru că se vedea clar că este sub influența alcoolului și, probabil, a altor substanțe, însă nu a încetat să ne amenințe, astfel atenționându-l că voi suna la poliție. Atunci ne-a spus că nu poate să sară gardul la noi, însă va ocoli. Pentru a treia oară nu l-am luat în seamă, până când a început să se apropie ușor, ușor, de noi și, a scos din punga pe care o purta cu el un CUȚIT. Am luat-o la fugă, fără ca unul din noi să mai sunăm la Poliție”, a povestit, pe rețelele de socializare, ploieșteanca.

Imagini cu bărbatul agresiv aici.

Citește și Concluziile unei plimbări prin cartierul Nord din Ploiești: Focar de infecție la orice pas, barbut în parcuri și femei agresate de bărbați beți

Back To Top