Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Concubinul acesteia i-a reclamat dispariția la începutul lunii iulie
  • Trupul neînsuflețit a fost găsit îngropat vineri, lângă râul Bârsa. 

 O tânără în vârstă de 34 de ani a cărei dispariție a fost reclamată la începutul lunii iulie de către concubin a fost găsită moartă. Trupul neînsuflețit a fost îngropat lângă râul Bârsa, iar anchetatorii au stabilit că aceasta a avut parte de o moarte violentă, prin ștrangulare. 

La activitățile de căutare a fost folosit inclusiv un câne de urmă. 

Oamenii legii au stabilit că tânăra în vârstă de 34 de ani practica prostituția, iar în urma unui conflict pe care l-a avut cu un client, acesta a ucis-o. În încercarea de a-și ascunde urmele, bărbatul în vârstă de 41 de ani i-a îngropat trupul neînsuflețit la marginea râului Bârsa. 

Comunicatul IPJ Brașov

La data de 02 iulie 2022, Poliția Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că, la data de 01 iulie 2022, concubina sa, în vârstă de 34 ani, nu a revenit la domiciliu, ulterior, respectiv la data de 04 iulie 2022, acesta exprimându-și acordul pentru mediatizarea cazului.

Din momentul sesizării au fost constituite echipe complexe formate din polițiști specializați în investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale și Secțiile 1-5 Poliție, Serviciului Criminalistic și Serviciului de Investigații Criminale Brașov, care au demarat activități de căutare a persoanei în cauză, precum și activități investigativ-operative procedurale impuse în astfel de cazuri, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit faptul că, femeia, care își procura mijloacele de existență, practicând în acest scop, raporturi sexuale cu diferite persoane, contra cost, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost agresată fizic de către o persoană de sex masculin, agresiune în urma căreia ar fi intervenit decesul femeii.

În cadrul unui complex de activități investigativ-operative desfășurate în cauză, polițiștii brașoveni au identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei, ca fiind un bărbat, în vârstă de 41 ani care, ulterior săvârșirii faptei, ar fi procedat la ascunderea cadavrului.

Având în vedere aspectele anterior menționate, precum și elementele constitutive ale faptei, dosarul penal întocmit a fost declinat spre competentă soluționare Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, activitățile fiind desfășurate, sub delegarea procurorului de caz, de către polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigații Criminale, sub aspectul săvârșirii unei infracțiuni contra vieții și a unei infracțiuni de tâlhărie calificată.

Astfel, polițiștii au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară la trei adrese din județul Brașov, ocazie cu care au fost identificate și ridicate mai multe bunuri, asupra cărora există suspiciunea rezonabilă că ar aparține victimei.

De asemenea, polițiștii brașoveni au identificat cadavrul femeii, acesta fiind preluat și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov, pentru efectuarea autopsiei și stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor survenirii decesului. 

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov continuă activitățile procedurale în vederea probării întregii activități infracționale în cadrul dosarului penal întocmit, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție legală.

 La activitățile desfășurate în cauză au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Poliției Municipiului Brașov - Biroul de Investigații Criminale, Secțiile 1-5 Poliție, Serviciul Criminalistic Brașov, Serviciul pentru Acțiuni Speciale Brașov, precum și polițiști specializați cu câine de urmă din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București și Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Brașov

Back To Top