Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Salvamontiștii din Bușteni au fost solicitați să intervină, vineri, pentru recuperarea a doi alpiniști care au ratat intrarea pe traseu din cauza unor informații contradictorii culese din mai multe surse.
  • Intervenția de recuperare s-a încheiat vineri noapte, după aproape cinci ore.

 Cei doi alpiniști erau echipați corespunzător, însă nu aveau informații corecte despre traseu. Salvamontiștii din Bușteni au anunțat că actiunea de recuperare a celor doi alpinisti din Seaca Crucii s-a terminat cu bine aproape de miezul noptii, interventie care a durat aproape 5 ore.

Citește și: ADMITERE 2022 | 120 de candidați, cu medii între 8,43 și 10, admiși la Colegiul Militar “Dimitrie Cantemir” Breaza

„Cauzele acestui accident: intrarea pe un traseu necunoscut cu un pachet de informatii contradictorii culese din mai multe surse si ratarea traseului in mai multe puncte, fapt care a dus la irosirea timpului de parcurgere. Echipamentul necesar pentru acest traseu, foarte bun si aproape complet”, a anunțat Salvamont Bușteni.

Back To Top