Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

dimitrie cantemir breaza
Categorie: Actual
  • Admiterea în colegiile militare s-a încheiat, odată cu repartizarea candidaților și confirmarea locurilor ocupate.
  • 36 dintre cei 120 candidați admiși anul acesta la CNM “Dimitrie Cantemir” Breaza sunt din Prahova.

120 de candidați, 82 de băieți și 38 de fete, au intrat, anul acesta, în clasa a IX-a, la Colegiul Național Militar “Dimitrie Cantemir” Breaza, cea mai mică medie de admitere fiind 8,34. Pintre boboci se numără, însă, și un absolvent cu 10. Este vorba despre o adolescentă absolventă a Colegiului Național “Dimitrie Cantemir” Onești, județul Bacău.

Printre “bobocii” de la Breaza se numără nu mai puțin de 36 de prahoveni. Unul dinte ei, absolvent de gimnaziu la Liceul Teoretic Filipeștii de Pădure, este al doilea pe lista admișilor, cu 9,94.

“Odată cu repartizarea computerizată în învățământul liceal militar și confirmarea locului obținut, s-au risipit și emoțiile celor care au ales să îmbrățișeze cariera militară și să-și desăvârșească pregătirea în Colegiul Național Militar «Dimitrie Cantemir». Candidații de anul acesta au intrat cu medii mai mari decât în anul precedent, când mediile finale de admitere au fost cuprinse între 9,97 și 8,14”, au anunțat reprezentanții Colegiului care anul acesta a avut de 100% la examenul de Bacalaureat. 

VEZI ȘI: Promovabilitate de 100% la Bacalaureat, la C. N. “Regina Maria” Ploiești și C. N. M. “Dimitrie Cantemir” Breaza

De asemenea, absolventa sa cu 10 la Bac, Eva-Antonia Nedelcu, a obținut cea mai mare medie (9,83) de repartiție la admiterea în instituțiile de învățământ superior militar, dintre toți absolvenții de colegii naționale militare din promoția 2022.

Tot la Breaza s-a pregătit și Ingrid Vârlan, ploieșteanca admisă anul acesta la Academia Militară "West Point" din SUA.

VEZI ȘI: O ploieșteancă este singurul candidat din România admis, anul acesta, la Academia Militară West Point

 

Back To Top