Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Salvamontiștii prahoveni au fost solicitați, sâmbătă, în zona Crucea Caraiman din Bucegi, după ce o turistă s-a accidentat.
  • Victima a primit primul ajutor medical și a fost transportată pentru a fi preluată de o ambulanță.

 Turista, în timp ce se afla în zona Monumentului Eroilor Neamului, la Crucea Caraiman din Bucegi, a suferit un traumatism la picior. Salvamontiștii prahoveni au fost solicitați să  intervină pentru acordarea primului ajutor medical, dar și pentru transportul turistei.

Citește și: Doi alpiniști, recuperați din Bucegi de salvamontiștii din Bușteni. Operațiunea de salvare a durat aproape 5 ore

„O femeie de 42 de ani a fost la un pas de moarte după ce a căzut și s-a oprit chiar pe marginea feței nordice a Muntelui Caraiman. S-a ales doar cu o fractură la membrul inferior stâng, dar din sperietură a suferit un șoc cu stări de lipotimie. După ce a primit îngrijiri la locul accidentului, femeia a fost transportată pe targă până pe vârful Caraiman. În ajutor au sărit și vânătorii de Munte aflați la Monument, dar și câțiva turisti cu spirit civic. Salvamontistii au coborât victima de pe munte cu telecabina și au predat-o apoi unui echipaj SMURD”, a precizat Salvamont Bușteni.

Aceasta nu este singura intervenție în ultimele zile. Salvamontiștii din Bușteni au fost solicitați, vineri, să intervină pentru recuperarea a doi alpiniști care, deși aveau echipament corespunzător, au ratat intrarea pe traseu din cauza unor informații contradictorii culese din mai multe surse.

Back To Top