Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

raportări covid
Categorie: Actual
  • Ministerul Sănătății a decis să reia, de săptămâna viitoare, comunicarea zilnică a situației privind evoluția pandemiei.
  • Decizia vine la o lună de când autoritățile au renunțat la raportările zilnice și au transmis doar informări săptămânale.
  • Numărul de infectări a început să crească în toată țara.
  • În Prahova, cifrele zilnice s-au dublat în doar câteva zile.

Ministerul Sănătăţii a anunţat că, de marţi, revine la raportarea zilnică privind cazurile de COVID-19, după ce luni va publicat raportul săptămânal. Raportarea zilnică nu a mai fost transmisă de la începutul lunii iunie.

Datele prezentate săptămâna trecută de MS arătau că, la nivel național, în perioada 27 iunie - 3 iulie 2022, în România au fost confirmate 7.726 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV– 2 (COVID – 19), 1.307 dintre acestea fiind ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare. În același interval au fost raportate 16 decese asociate Covid.

922 de persoane infectate erau internate, la începutul săptămânii trecute.

VEZI ȘI: Presa centrală anunță reîntoarcerea măștii de protecție din cauza numărului mare de cazuri COVID în ultima săptămână

De la 1 iulie, potrivit DSP, numărul cazurilor confirmate, în Prahova, a evoluat astfel:

1 iulie > 47 cazuri confirmate în 24 de ore

4 iulie > 34 cazuri confirmate în 24 de ore

5 iulie > 49 cazuri confirmate în 24 de ore

6 iulie > 87 cazuri confirmate în 24 de ore

7 iulie > 99 cazuri confirmate în 24 de ore

 

Back To Top