Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

alerta calatorie meteo grecia
Categorie: Actual
  • Ministerul român al Afacerilor Externe a emis o alertă de călătorie pentru Grecia, în urma avertismentelor transmise de Serviciul Național de Meteorologie (EMY)  elen.
  • Informarea se referă la mai multe zone în care sunt prognozate fenomene meteo extreme.

Românii care se află sau ajung astăzi în Grecia sunt atenționați că există avertizare de fenomene meteo extreme, în special în regiunile din centrul și nordul Greciei.

“Fenomenele meteorologice intense (precipitații abundente, căderi de grindină și vijelii, descărcări electrice, scăderi ale temperaturii cu 4-6 grade Celsius, sub limita normală a perioadei) se vor manifesta în nordul Mării Ionice, regiunile Epir, Macedonia, Tesalia, partea estică a Greciei continentale, insulele Evia, Sporade și cele din nordul Mării Egee”, se arată în comunicatul MAE.

Cetățenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena: +302106774035 și ale Consulatului General al României de la Salonic: +302310340088, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de permanență al misiunii diplomatice a României în Republica Elenă: +306978996222 și al Consulatului General al României de la Salonic: +306946049076.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet: http://atena.mae.ro, http://salonic.mae.ro, https://ec.europa.eu/consularprotection/travel-advice_ro, www.meteoalarm.org, www.mae.ro şi reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță” (http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informații şi sfaturi de călătorie.

VEZI ȘI: Prețuri mai mari în restaurantele din Grecia, din cauza inflației record

Back To Top