Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Comisarii ANPC au verificat activitatea a zeci de operatori în stațiunile montane din Prahova și Brașov.
  • Pentru neregulile constatate amenzile s-au cifrat la 95.000 de lei, iar activitatea a trei unități a fost oprită temporar. 
  • Comisarii ANPC au descoperit produse expirate, spații de depozitare murdare și camere neigienizate.

 Comisarii ANPC din cadrul Comandamentului Munte 2022 au verificat, în perioada 4 - 8 iulie, activitatea a 22 de operatori economici din zonele montane Prahova și Brașov.

Pentru neregulile constatate, comisarii ANPC au aplicat 15 sancțiuni contravenționale, respectiv 6 amenzi, în valoare totală de 95.000 lei, și 9 avertismente. Măsurile complementare dispuse s-au referit la oprirea definitivă de la comercializare a 84 kg de produse alimentare, în valoare de peste 5.000 lei și oprirea temporară a prestării de servicii, până la remedierea deficiențelor, pentru 3 unități.

Pe lista de abateri constatate se numără, potrivit comisarilor ANPC, comercializarea unor produse alimentare expirate, modificarea stării termice a produselor alimentare și utilizarea unor condiții de depozitare neconforme.

Totodată, comisarii ANPC au descoperit comercializarea unor produse alimentare cu caracteristici organoleptice modificate, folosirea unor agregate și spații frigorifice neigienizate, cu depuneri de grăsimi, utilizarea unor cântare fără a avea buletine de verficare metrologică, dar și folosirea unor materii prime fără elemente de identificare și a unor legume-fructe, fără a fi indicată țara de origine și calitatea acestora, utilizarea unor ustensile de bucătărie neprofesionale și nerespectarea vecinătății produselor alimentare în spațiile frigorifice.

Citește și: Prahova ocupă primul loc în regiune, cu cele mai multe proiecte pentru atragerea de fonduri europene

În timpul controlului, comisarii ANPC au constatat și depozitarea unor produse alimentare sau băuturi direct pe paviment, reutilizarea ambalajelor de plastic ale produselor alimentare, comercializarea unor jucării notificate în sistemul RAPEX ca fiind periculoase, comercializarea unor produse textile fără etichete traduse în limba română, fără a fi menționată pe etichetă compoziția fibroasă sau a produselor de încălțăminte fără pictograme.

Tot în timpul controlului, comisarii ANPC au constatat deficiențe de curățenie în camerele destinate cazării și pe căile de acces către acestea, existența în camerele destinate cazării a unor plăci de faianță sparte, cu infiltrații în tavan sau prize desprinse și utilizarea unor lenjerii de pat neigienizate, în spațiile de cazare, având prezente fire de păr.

 

Back To Top