Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Societatea Hidro Prahova a anunțat că menține, în săptămâna 11-17 iulie 2022, un program de distribuție a apei pentru mai multe localități din aria de operare, având în vedere condițiile actuale de secetă și pe fondul unor consumuri extrem de ridicate.
  • Restricțiile de apă se aplică pentru refacerea stocului de apă necesar consumului populației.

Pentru a afecta cât mai puțin populația din zonele vizate, societatea Hidro Prahova a anunțat că va organiza progamul de distribuție astfel încât oprirea apei să se facă în special pe timpul nopții, în localitățile unde acest lucru este necesar, pentru refacerea stocului de apă necesar consumului populației. 

Citește și: A fost semnat contractul de execuție pentru DJ720. Valoarea investiției depășește 85 de milioane de lei – VIDEO LINK

SC Hidro Prahova a anunțat lista localităților afectate de aceste măsuri și programele de distribuție a apei aferente fiecărei zone, cu precizarea că informațiile vor putea fi actualizate pe parcursul săptămânii, în funcție de condițiile meteo existente.

Astfel, în orașul Mizil, apa va fi furnizată în regim normal pe parcursul zilei, intervalul de oprire pentru refacerea resurselor de apă fiind cuprins între orele 23.00 – 5.00. În comuna Gura Vadului (satele Gura Vadului, Perșunari și Tohani), apa va fi oprită numai în intervalul 22.00-6.00.
În orașul Urlați și în comuna Gornet Cricov, apa va fi furnizată în regim normal pe parcursul zilei, intervalul de oprire fiind cuprins între orele 0.00 – 5.30.

În comuna Ciorani, apa va fi furnizată în regim normal pe parcursul zilei, intervalul de oprire fiind cuprins între orele 23.00 – 4.30. În comuna Baba Ana (satele Conduratu, Cireșanu și Satu Nou), apa va fi furnizată în regim normal pe parcursul zilei, intervalul de oprire fiind cuprins între orele 23.00 – 5.00.

Citește și: Prahova ocupă primul loc în regiune, cu cele mai multe proiecte pentru atragerea de fonduri europene

Singurele localități în care vor fi restricții în furnizarea apei inclusiv pe timpul zilei, potrivit SC Hidro Prahova, sunt comunele Scorțeni, Fântânele și Vadu Săpat, în condițiile în care în aceste localități resursele de apă impun acest tip de decizii.

În comuna Scorțeni (satele Mislea, Scorțeni, Bordenii Mari și Bordenii Mici), apa va fi oprită în principal pe timpul nopții, în intervalul 23.00-5.30 și în situații de urgență, pe parcursul zilei, între orele 13.00 – 16.30. În comunele Fântânele și Vadu Săpat, apa va fi furnizată numai în intervalele 6.00-8.00 și 18.00-21.00.

În comuna Iordăcheanu (satele Mocești, Iordăcheanu și Plavia), vor fi vizați de aplicarea unui program de distribuție a apei numai abonații care locuiesc în zonele înalte, în condițiile în care abonații din zonele de șes vor avea apă în regim normal de presiune și debit. Pentru zonele înalte ale localității, apa va fi furnizată între orele 7.00-11.00 și 20.00-23.00.

Citește și: Un milion de lei pentru lucrări urgente de canalizare, la Florești și Poiana Câmpina

Hidro Prahova face apel în continuare la toți abonații să folosească apa numai în scop menajer și să renunțe la utilizarea resurselor existente pentru activități agricole și de grădinărit, în scopul evitării acestor deficiențe în procesul de distribuție. 

Back To Top