Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o informare meteo de disconfort termic ridicat și de instabilitate atmosferică temporar accentuată.
  • Atenționarea este valabilă inclusiv în Prahova, în zilele de 15 și 16 iulie.

Valul de caniculă semnalat în țări precum Spania și Portugalia va cuprinde și România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o informare meteo de disconfort termic ridicat, dar și de instabilitate atmosferică accentuată.

Atenționarea ANM este valabilă în zilele de 15 și 16 iulie, interval în care disconfortul termic va fi ridicat, local, în regiunile sudice și sud-estice.Vineri (15 iulie), potrivit ANM, indicele de temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 33 și 36 de grade.

Totodată, potrivit ANM, vineri, local în regiunile nordice, nord-estice și centrale, iar sâmbătă în cele sudice și sud-estice vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

Meteorologii au anunțat că vor fi intensificări ale vântului, vijelii (viteze la rafală de peste 60...70 km/h), descărcări electrice, averse ce vor avea și caracter torenţial și izolat grindină. Cantitățile de apă vor depăși pe alocuri 20...30 l/mp.

Back To Top