Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Centrul Infotrafic a transmis, sâmbătă, că traficul rutier s-a intensificat pe Centura de Vest a Ploieștiului, dar și pe raza stațiunilor montane de pe Valea Prahovei.
  • Conducătorii auto sunt sfătuiți să ruleze cu prudenţă sporită și să păstreze distanţa regulamentară între vehicule.

 Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat, sâmbătă, că pe DN1 Bucureşti – Braşov, traficul rutier s-a intensificat către zona montană.

Citește și: Accident rutier în Prahova, la Măneciu. O persoană rănită

 Valori intense de trafic s-au înregistrat pe Centura de Vest a Ploieștiului, iar la Comarnic, traficul a fost intens pe relația către Brașov, fiind formată coloană de la km 106 la km 107.

La Sinaia, traficul rutier s-a intensificat pe sensul de urcare, iar la Bușteni s-a format coloană în mișcare în centrul stațiunii.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, Centrul Infotrafic recomandă conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

 

Back To Top