Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Gabriela Firea, a anunțat, sâmbătă, noi detalii cu privire la programul prin care va fi acordat un sprijin în cuantum de 2000 de lei pentru fiecare nou-născut.
  • Mamele în situații de risc, respectiv cele care beneficiază de venit minim garantat, dar și mamele cu dizabilități și mamele minore, vor primi, din 2022, tichete sociale în valoare de 2000 de lei.

 Femeile aflate în situații de risc, și care devin mame, potrivit ministrului Familiei, Gabriela Firea, vor primi un ajutor financiar începând cu anul acesta. Guvernul României a aprobat alocarea a 12 milioane de €, din fonduri europene, pentru trusoul destinat nou-născutului. 

Prin acest proiect, a anunțat ministrul Familiei, primesc sprijin mamele care se află în situații de risc, cele care primesc venitul minim garantat, femeile care au fost victime ale violenței domestice, mamele cu dizabilități, chiar și mamele minore pe care ar trebui să le avem într-un număr cât mai mic.

Mamele aflate în situații de risc nu vor primi sprijin financiar direct, ci tichete sociale sub forma unui card electronic. Acest ajutor se emite în maximum trei luni de la momentul nașterii și poate fi folosit de proaspeții părinți doar pentru a cumpăra produse destinate nou-născuților.

Back To Top