Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

note titularizare
Categorie: Actual
  • Doi candidați din Ploiești au obținut doar 1,25 la proba scrisă a examenului de titularizare din acest an.
  • Alți șase candidați înscriși în județ au avut note sub 2.

Cele mai mici note la proba scrisă a examenului de Titularizare, în Prahova, au fost obținute de doi candidați din Ploiești care au susținut testarea la Psihopedagogie specială, respectiv Chimie.

În total, opt candidați din județ au avut note între 1 și 2, la proba scrisă. În afară de cei doi, menționați mai devreme, au mai fost dascăli care au dat examen pentru a preda ca profesori de Educație fizică (doi candidați din Vălenii de Munte și Ploiești), Lb. română (doi candidați din Ploiești), Psihologie (un candidat din Ploiești) și unul pentru post de învățător (Dâmbovița).

În total, în Prahova, 142 de candidați, din 813 notați la proba scrisă, au luat sub 5.

VEZI ȘI: 400 de note peste 7, la Titularizare, în Prahova. Trei dintre candidați au avut lucrări de 10

Pentru a obţine statutul de titular, un candidat trebuie să obţină cel puțin 7 (şapte), atât la proba scrisă, cât şi la inspecţia specială la clasă/proba practică şi să fie repartizat pe un post didactic vacant publicat pentru angajarea pe perioadă nedeterminată.

Media de repartizare este formată din nota de la proba scrisă în proporție de 75%, și cea de la inspecția specială (în proporție de 25%).

Ministerul Educației va anunța notele finale, după contestații, pe 27 iulie.

Foto ilustrație

Back To Top