Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, mai multe atenționări de cod galben și portocaliu de caniculă și disconfort termic, una dintre avertizări fiind valabilă inclusiv în Prahova.
  • Meteorologii au anunțat că mercurul în termometre va ajunge până la 37 de grade Celsius, iar disconfortul termic va fi ridicat.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, un set de atenționări care vizează un nou val de căldură și de disconfort termic. 

Astfel, începând de joi, 21 iulie, va intra în vigoare un cod galben de caniculă, în Banat, Crișana, Oltenia și în sud-vestul Transilvaniei și al Munteniei.

Meteorologii au anunțat că vremea va fi caniculară, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 35...37 de grade, iar disconfortul termic va fi ridicat. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși local pragul critic de 80 de unități.

Cod galben de caniculă în Prahova

O atenționare de cod galben de caniculă va intra în vigoare și în Prahova, avertizare valabilă în zilele de 22, 23 și 24  iulie. Meteorologii au anunțat că, în acest interval, se va înregistra val de căldură și disconfort termic ridicat.

În următoarele zile, potrivit ANM, valul de căldură se va extinde și va cuprinde cea mai mare parte a țării și se va intensifica treptat, disconfortul termic va crește, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. În general temperaturile maxime se vor situa între 35 și 37 de grade, iar cele minime vor fi de 18...20 de grade.

Cod portocaliu de caniculă în mai multe județe, la nivel național

ANM a emis și o atenționare de cod portocaliu de caniculă, avertizare valabilă, în perioada 22 și 23 iulie, în mai multe județe, la nivel național (conform hartă ANM).

Pe parcursul zilelor de vineri și sâmbătă (22 și 23 iulie), spun meteorologii, în Banat, Crișana, sudul Olteniei, sud-vestul Munteniei, nord-vestul Transilvaniei și în vestul Maramureșului valul de căldură se va intensifica. În general după-amiaza se vor înregistra valori termice de 38...40 de grade, iar noaptea nu vor coborî sub 20...22 de grade și prin urmare disconfortul termic va fi accentuat. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități.

Foto hartă: ANM

 

 

Back To Top