Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Pompierii militari au fost solicitați să intervină, miercuri după-amiază, la două incendii de vegetație uscată care au izbucnit în Boldești Scăeni și în satul Poienarii Rali, din comuna Poienarii Burchii.
  • La incendiul de la Poienarii Rali forțele au fost suplimentate având în vedere că incendiul se manifestă de o parte și de alta a căii ferate.

 Primul incendiu a izbucnit în cartierul Seciu din Boldești Scăeni. Pompierii care s-au deplasat la fața locului au constatat că focul a afectat o suprafață de 700 de metri pătrați.

Citește și: Incendiu de vegetație uscată în apropiere de DN72, în comuna Ariceștii Rahtivani

Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit, miercuri, și în satul Poienarii Rali din comuna Poienarii Burchii. De data aceasta, potrivit ISU Prahova, a fost nevoie de suplimentarea forțelor cu o autospecială de stingere, având în vedere că incendiul se manifestă de o parte și de cealaltă a căii ferate, fără a fi afectat traficul feroviar. 

ISU Prahova a precizat că în zona căii ferate existau restricții de circulație din cauza căldurii ridicate.

Back To Top