Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia a anunțat, vineri, că s-a dispus închiderea temporară a piscinelor de la Complexul Pik Elegance din Bucov, până la prezentarea buletinelor de analiză a apei.
  • Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia a dispus oprirea temporară a prestării serviciilor în blocul alimentar până la remedierea deficiențelor constatate.
  • Operatorul economic a fost sancționat contravențional cu 2 amenzi în valoare totală de 50.000 lei si un avertisment.

Echipe ale Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia au desfășurat, joi, o acțiune de control la Complexul Pik Elegance din comuna Bucov, în colaborare cu Serviciul de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova si Inspectoratul de Jandarmi Prahova.

Citește și: 500.000 de lei pentru localitățile Azuga și Gura Vadului - Proiect

În timpul controlului, potrivit Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia, au fost constatate o seriue de defiențe. Astfel, pe timpul controlului, s-a constatat existența, „în blocul alimentar, a unor spații frigorifice igienizate precar, în care se aflau depozitate produse alimentare diverse, fără respectarea prevederilor legale (cu stare termică modificată, având lipsă elemente de identificare, fără a se indica data fabricației, produse cu termen de valabilitate expirat etc”.  Pentru apa din piscină, se arată într-un comunicat de presă, nu au fost prezentate buletine de analiză, care să ateste încadrarea acesteia în normele legale, iar în spațiile de cazare nu existau benzi de dezinfecție în băi, dotarea cu umerașe era insuficientă si lipseau salteluțele de protecție.

„Pentru neregulile constatate, operatorul economic a fost sancționat contravențional cu 2 amenzi în valoare totală de 50.000 lei si un avertisment, dispunându-se totodată oprirea definitivă de la comercializare și retragerea din circuitul consumului uman a aproximativ 26 kg produse alimentare neconforme și oprirea temporară a prestării serviciilor în blocul alimentar până la remedierea deficiențelor constatate, precum și a funcționării piscinelor până la prezentarea buletinelor de analiză a apei”, a precizat Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia.

 

Back To Top