Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC) trage un nou semnal de alarmă cu privire la un nou atac cibernetic în România.
  • Clienți ai anumitor servicii, precum cei ai Netflix, sunt avertizați, prin mesaje false, că trebuie să-și valideze încă o dată detaliile de card pentru a păstra subscripția la serviciu.
  • Mesajul în limba engleză este transmis de pe un domeniu din Olanda și nu are nicio legătură cu compania Netflix, avertizeză DNSC.

Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC) a anunțat, vineri, că prin mesaje false sosite pe e-mail, clienții unor anumite servicii, precum cei ai Netflix, sunt alertați despre faptul că trebuie să-și valideze încă o dată detaliile de card pentru a păstra subscripția la serviciu.

Citește și: Piscinele de la Complexul Pik Elegance din Bucov, închise temporar până la prezentarea buletinelor de analiză a apei

DNSC a precizat că mesajul în limba engleză este transmis de pe un domeniu din Olanda și nu are nicio legătură cu compania Netflix. Accesarea link-ului redirecționează potențiala victimă către un site de phishing. 

„Pentru a antrena utilizatorii din România să identifice și să evite cele mai întâlnite amenințări din mediul online la adresa utilizatorului obișnuit, DNSC, Poliția Română și Asociația Română a Băncilor, alături de parteneri din zona privată au lansat site-ul www.sigurantaonline.ro. Acesta este un instrument folositor utilizatorilor de toate vârstele, pe care îl pot folosi pentru a-și îmbunătăți și perfecționa frecvent rutina esențială de securitate cibernetică”, a anunțat DNSC.

 

Back To Top