Bușteni
Categorie: Actual
  • Proiectul achiziționării unui imobil pentru a înființa un centru medical nu a întrunit voturile necesare în Consiliul Local Bușteni.
  • Potrivit primarului Mircea Corbu, consilierii social democrați și un consilier liberal au votat împotrivă.

„În cadrul ședinței Consiliului Local din 25.07.2022, a fost pe ordinea de zi punctul pentru achiziționarea clădirii fostului Hotel Mary în vederea înființării Centrului Medical Bușteni. Întrucât toți membri PSD au lipsit de la ședința Consiliului Local, nemotivând absența, iar un membru al PNL votând împotriva ordinii de zi, nu a fost întrunit cvorumul necesar pentru votarea acestui proiect de hotărâre, minimul necesar fiind de 11 voturi PENTRU.

Așa cum am promis, acest proiect a fost propus pe ordinea de zi și în ședința Consiliului Local de astăzi, 26.07.2022, ca punct suplimentar. Cu toate că în cadrul acestei ședinte ne-au onorat cu prezența toți membri Consiliului Local (fizic și online), cei patru reprezentanți PSD împreună cu un membru PNL nu au considerat că achiziționarea Hotelului Mary în vederea înființării unui Centru Medical pentru cetățenii din Bușteni este o soluție bună pentru a beneficia cât mai rapid de asistență medicală în orașul nostru”, a informat primarul stațiunii Bușteni, Mircea Corbu.

„Vom continua cu acest proiect”

„Mulțumim tuturor cetățenilor prezenți la ședințele de consiliu pentru a vă spune punctul de vedere. Vă așteptăm și în continuare în număr cât mai mare pentru a vedea situația reală, cine își dorește dezvoltarea și propășirea concretă a orașului într-un termen cât mai rapid și cine dorește altceva... cândva, dar nu acum! Vom continua cu acest proiect, vă vom informa care vor fi următorii pași, iar cu ajutorul și susținerea cetățenilor orașului, vom avea CENTRU MEDICAL în Bușteni”, a adăugat primarul Mircea Corbu.

Citește și „Caracatița de Bușteni”. Primarul Mircea Corbu face acuzații grave

Back To Top