Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

test droguri politie
Categorie: Administraţie
  • Autoritățile județene vor să se implice în campaniile derulate de Poliție, în scopul prevenirii consumului de droguri și alcool, mai ales în rândul șoferilor.
  • Astăzi, CJ Prahova decide dacă va aloca bani din buget pentru cumpărarea unor echipamente ce pot fi utilizate în cursul unor asemenea demersuri.

Proiectul de hotărâre care ajunge astăzi în dezbaterea CJ Prahova se referă la asocierea instituției cu Inspectoratul Județean de Poliție Prahova în vederea achiziționării unor produse necesare pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri pe raza județului Prahova. Este vorba despre alocarea unui buget de 27.000 de lei, pentru cumpărarea a 2 aparate Drager DROGISTO5 (ochelarii de alcool, vedere de noapte, simulează o intoxicație puternică - aproximativ 1,3 – 1,5% concentrația de alcool din sânge); 2 aparate Drager DROGISTO3 (ochelarii de alcool, vedere de noapte, simulează o intoxicație puternică - aproximativ 1,3% concentrația de alcool din sânge); 2 aparate Drager DROGISTO1 (ochelarii de droguri, simulează o gamă largă de efecte care pot fi declanșate de consumul de droguri); un echipament portabil Drug Test marca Drager 5000 pentru detectarea persoanelor aflate sub influența drogurilor.

“Cauzele evoluției traficului și consumului de droguri sunt multiple și sunt cunoscute atât la nivelul structurilor poliției, cât și la nivelul Consiliului Județean Prahova. Perioada 2021 – 2022 a adus în prim plan noi ”recorduri” în ceea ce privește numărul persoanelor implicate în activități de vânzare de astfel de produse, precum și numărul persoanelor care consumă substanțe interzise. De asemenea, perioada analizată adus în prim plan o reintensificare a traficului de droguri clasice (în special canabis și cocaină, canabisul rămânând însă cel mai traficat tip de drog), cât și o reintensificare a operațiunilor cu produse psihoactive noi. Date fiind aspectele prezentate cât și scopul comun de asigurare a unui climat de siguranţă şi securitate publică la nivelul judeţului Prahova considerăm oportună și necesară sprijinirea în activitatea desfășurată de către Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, prin achiziționarea următoarelor produse, necesare pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri pe raza județului Prahova”, precizează referatul de aprobare atașat proiectului.

VEZI ȘI: Încă patru șoferi care consumaseră droguri depistați de polițiști, la Azuga

Foto ilustrație

 

Back To Top