Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

apa calda
Categorie: Actual
  • Potrivit reprezentanților Termoficare Prahova SA, noul operator al sistemului din Ploiești, întreruperea furnizării apei calde va dura cel puțin 30 de zile.
  • Întreruperea apei calde este cauzată de reparații care trebuie efectuate la CET Brazi, centrala care aparține Consiliului Județean Prahova.
  • Deja, la unele scări de bloc au apărut anunțurile societății de termoficare.

Zeci de mii de apartamente din municipiul Ploiești vor fi lipsite de apă caldă de la 1 august, pentru cel puțin 30 de zile, așa cum apare în anunțul reprezentanților societății Termoficare Prahova SA. În zilele următoare, la toate scările de bloc și punctele termice vor fi aplicate anunțuri despre sistarea furnizării apei calde. La unele puncte, deja au apărut informațiile: „Termoficare Prahova SA, noul operator al serviciului public de alimentare cu energie termică în Municipiul Ploiești, anunță sistarea furnizării apei calde menajere în zona dumneavoastră pentru o perioadă de minim 30 de zile, începând cu 1 august 2022.

Sistarea furnizării apei calde menajere se datorează începerii lucrărilor de reparare, de strictă necesitate, a Cazanului de Apă Fierbinte 2 (CAF 2), singura sursă utilizabilă pentru producerea energiei termice în CET Brazi.

Menționăm că nu vor fi afectați de această sistare consumatorii racordați la centralele termice CT 23 August și CT Bucov. Vă asigurăm că s-au luat toate măsurile ca lucrările să se finalizeze în cel mai scurt timp posibil.

Vă mulțumim de înțelegere și ne cerem scuze consumatorilor noștri afectați de aceste lucrări”.

Potrivit reprezentanților instituției, această intervenție este necesară în vederea pregătirii instalațiilor termice pentru sezonul de iarnă 2022-2023.

Citește și Andrei Volosevici, primar Ploiești: “Nu știu cum să rezolv problema cu avansul prevăzut de clauza din contractul de termie”

Back To Top