Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Blejoi au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în comuna Târgșoru Vechi, la locuința unei persoane bănuite de furt calificat.
  • Un tânăr în vârstă de 28 de ani, acuzat că a furat mai multe instrumente muzicale din incinta unei locuințe, a fost condus la audieri.

Persoana bănuită, în perioada 20 iunie-28 iunie, ar fi sustras mai multe instrumente muzicale din incinta unei locuințe, fiind creat un prejudiciu de aproximativ 3.000 de lei.

Citește și: Șapte prahoveni reținuți  pentru furturi de pe șantiere și din sedii de firme. În ce localități au acționat aceștia

Bărbatul în vârstă de 28 de ani, potrivit IPJ Prahova, a fost condus la sediul unității în vederea audierii. În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate mijloace materiale de probă.

Cercetările, a anunțat IPJ Prahova, sunt continuate de către polițiști sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, în vederea probării întregii activități infracționale a acestuia. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

 

Back To Top