Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică, o nouă atenționare meteo de instabilitate atmosferică accentuată.
  • În Prahova a intrat în vigoare un cod portocaliu de ploi torențiale, avertizare valabilă până pe 1 august, ora 03.00.
  • Mai multe județe din România se află sub cod galben de vreme rea.

 Administrația Națională de Meteorologie a emis, duminică o nouă atenționare meteo, avertizare valabilă până pe 01 august, ora 03.00. În Prahova a intrat în vigoare un cod portocaliu de vreme rea.

Citește și: Zeci de localități din Prahova și Dâmbovița sub cod roșu, în noaptea de sâmbătă spre duminică

În intervalul menționat, potrivit ANM, local în estul Moldovei, sud-estul Transilvaniei, nordul Munteniei și al Dobrogei, precum și în zona Carpaților de Curbură vor fi averse torențiale ce vor acumula local 40...60 l/mp. Acestea vor fi asociate și cu descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină.

Citește și: Peste 3.500 de consumatori din Prahova nu sunt alimentați cu energie electrică, în urma furtunii de cod roșu

În mai multe județe din România a intrat în vigoare o atenționare de cod galben de ploi torențiale (vezi harta ANM), avertizare valabilă în intervalul 31 iulie, ora 10:00 – 01 august, ora 10:00. 

În intervalul menționat vor fi perioade cu instabilitate atmosferică temporar accentuată în nordul, nord-vestul, centrul, estul și sud-estul teritoriului. Vor fi averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat vijelii și grindină.

„În intervale scurte de timp sau prin acumulare, local, cantitățile de apă vor depăși 25...35 l/mp. Pe parcursul nopții aria manifestărilor de instabilitate atmosferică va fi în restrângere”, a anunțat ANM.

Back To Top