Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Bușteni
Categorie: Actual
  • Precipitațiile abundente au afectat mai multe străzi din stațiunea Bușteni.
  • Primarul Mircea Corbu a anunțat că vor fi demarcate acțiuni ample de curățenie în toată localitatea.

 

„La Bușteni situația este sub control, în urma avertizărilor meteo, angajații Primăriei și a societății Caraiman Comserv sunt în alertă pentru a preveni situațiile de urgență. Ieri s-a decolmatat pârâul din spatele blocurilor de pe strada Telecabinei și s-a intervenit pe străzile Fântânii și Pescăriei. În urma precipitațiilor abundente, drumurile din cartierul Fierăstrău și Piatra Arsă (drumuri pietruite) au fost grav afectate cu toate că acestea au fost reparate cu câteva zile în urmă. Vom face demersurile necesare către Prefectură și ISU Prahova pentru sprijinirea și alocarea fondurilor necesare în vederea consolidării malurilor pârâurilor Jepi, Valea Albă și Valea Babei.

Menționez că în proiectul depus prin programul Anghel Saligny sunt incluse reabilitarea și modernizarea drumurilor din cartierul Fierăstrău și Piatra Arsă. Începând de luni vom demara acțiuni de curățenie în toate cartierele din oraș, iar în zona Pescăriei (Odăi) se va înlocui rețeaua pluvială pentru a putea prelua debitul apelor venite din versanți”, a transmis primarul stațiunii Bușteni, Mircea Corbu.

Citește și „Caracatița de Bușteni”. Primarul Mircea Corbu face acuzații grave

Back To Top