Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

prahova
Categorie: Actual

Consiliul Județean Prahova fost a convocat luni într-o ședință extraordinară de îndată în urma întreruperii furnizării de apă caldă în Ploiești. În urma votului consilierilor, președintele Iulian Dumitrescu a obținut mandatul de a solicita rezilierea contractului cu operatorul Termoficare Prahova.

„Din păcate, de la 1 august operatorul a sistat furnizarea apei calde pentru o perioadă de cel puțin 30 de zile. Mi se pare total inacceptabil ca acest operator să întrerupă furnizarea de apă caldă pentru populație. Indiferent ce firmă ar fi, trebuie să știe că nu poate face ce dorește în Prahova. Mâine am convocat o ședință la ADI Termie în care vom propune rezilierea contractului. Vreau să asigur ploieștenii că în cazul rezilierii contractului, nu vom pierde timpul cu o nouă licitație, ci există posibilitatea unei încredințări directe pe situații de urgență, a declarat, în cadrul ședinței Consiliului Județean”, a declarat, în cadrul ședinței Consiliului Județean, președintele Iulian Dumitrescu.

Citește și DOCUMENT. O scrisoare pierdută. Operatorul de termie a avertizat de acum o lună, autoritățile au fost în concediu

Back To Top