Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Primăria Lipănești anunță femeile din comună că, în data de 2 august, demarează programul de prevenție, depistare, diagnostic și tratament al cancerului de col uterin.

“În data de 02 august, ora 09.30, vom demara programul complex de prevenție, depistare precoce (screening), diagnostic și tratament al Cancerului de col uterin, prin intermediul Institutului Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului Alessandrescu-Rusescu, finanțat din fonduri europene prin Programul Operațional Capital Uman”, a transmis Primăria Lipănești. În cadrul acestui program, doamnele și domnișoarele cu vârsta cuprinsă între 25 și 64 de ani, din comună, beneficiază de testare gratuită Babeș-Papanicolau și HPV cu ajutorul unor medici specialiști de la Maternitatea Polizu din București. Acest lucru se va face prin deplasarea unei Caravane mobile, ce va fi instalată în curtea Centrului Medical Lipănesti. Înscrierile se pot face la sediul Primăriei Lipănești, persoană de contact Mariana Patrascioiu sau la numărul de telefon 0721.218.900.

Back To Top