Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

termoficare
Categorie: Actual
  • Printr-o adresă transmisă pe data de 27 iulie, Termoficare Prahova a solicitat ADI Termie să obțină informații tehnice referitoare la turbina cu gaz din cadrul CET Prahova.
  • Operatorul de termie a anunțat că, în lipsa documentației tehnice, nu poate prelua și exploata utilajul.

„Vă solicităm să efectuați demersuri în vederea obținerii de informații cu privire la turbina cu gaz – TAG unitate cogenerare, bun ce se regăsește în lista bunurilor de preluat de către Termoficare Prahova în temeiul Contractului de concesiune, în vederea asigurării continuității serviciului de alimentare cu energie termică.

Din informațiile pe care le avem până la acest moment, TAG-ul a reprezentat o investiție efectuată de către Veolia Energie Prahova, fiind astfel un bun de preluare”.

Preluarea și exploatarea, imposibile

„Precizăm faptul că până la acest moment nu ne-a fost predată întreaga documentație tehnică a Utilajului, fiind astfel imposibilă preluarea efectivă a acestuia și exploatarea în condiții de siguranță și conformitate. (…) Avem rugămintea de a desemna un reprezentant care să participe la repunerea în funcțiune a Utilajului”, a solicitat Termoficare Prahova.

adresatermie

Citește și Iulian Dumitrescu somează operatorul “să reia, în regim de urgenţă” furnizarea apei calde în Ploiești

Back To Top