Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

toader
Categorie: Actual
  • Președintele PSD Prahova, deputatul Bogdan Toader, le cere autorităților implicate să rezolve cât mai repede criza apei calde de la Ploiești.
  • „Aveți la îndemână soluțiile, pe care, din motive obscure, nu doriți să le puneți în practică!”.

„Am asistat, în ultima săptămână, la criza generată de întreruperea furnizării apei calde în sistem centralizat în peste 50.000 de apartamente din Ploiești!

Declarații contradictorii, ironii penibile, plângeri penale! Ploieștenii nu sunt interesați de acest spectacol grotesc, ci vor să aibă, în anul 2022, apă caldă la robinet! Și o puteți face, dacă vă pasă! Aveți la îndemână soluțiile, pe care, din motive obscure, nu doriți să le puneți în practică!

Nu numai CAF-ul care are nevoie de reparații există la CET Brazi, ci mai sunt și alte surse de producere a apei calde, care funcționau fără probleme la predarea acestora de către fostul operator! De exemplu, cazanul nr. 6 poate fi utilizat pentru producerea agentului termic până la 1 septembrie (data la care ar putea deveni funcțional cazanul care necesită reparații) și, dacă se fac anumite verificări, chiar și cazanul nr. 5 ar putea fi operat! Pentru asta, însă, este nevoie de puțină implicare!

Simplul anunț al rezilierii contractului încheiat în 9 mai 2022, de ADI Termo Prahova, care poartă semnătura președintelui Asociației, Iulian Dumitrescu, NU REZOLVĂ PROBLEMA! Sunteți obligați să tranșați această situație fără precedent în ultimele decenii, în Ploiești!”, a transmis deputatul Bogdan Toader.

Citește și Turbina Veolia nu a fost predată către Termoficare Prahova. Autoritățile s-au încurcat în hârtii

Back To Top