iulian dumitrescu
Categorie: Administraţie
  • Iulian Dumitrescu, președintele CJ Prahova și al ADI Termo Prahova, a cerut marți operatorului de termoficare să reia “de urgență” furnizarea apei calde în Ploiești.
  • Reprezentanții Consiliului Județean lansează acuzații grave împotriva firmei în cauză despre care susțin că au sistat serviciul fără “motive tehnice sau legale”.

Consiliul Județean Prahova anunță, într-un comunicat transmis presei la scurt timp după ce a fost reziliat contractul cu operatorul de termoficare, că președintele Iulian Dumitrescu a “somat” societatea respective să reia furnizarea apei calde care ar fi fost sistată “motive tehnice sau legale”, încălcând astfel “flagrant” termenii contractuali.

“Membrii Adunării Generale a Acţionarilor (AGA) a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) «Termo Prahova» au votat în cadrul şedinţei de astăzi, 02 august 2022, rezilierea contractului cu societatea TERMOFICARE PRAHOVA S.A., privind delegarea prin concesiune a gestiunii serviciului public de alimentare cu energie termică din municipiul Ploiești, în sistem centralizat.

Decizia vine ca urmare a faptului că operatorul a sistat furnizarea apei calde către ploieşteni, deşi nu existau motive tehnice sau legale să o facă.

De asemenea, prin această măsură, operatorul a încălcat flagrant termenii contractuali.

VEZI ȘI: Iulian Dumitrescu, președinte CJ Prahova: „ Mi se pare total inacceptabil să se întrerupă furnizarea de apă caldă”

Iulian Dumitrescu, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, somează societatea TERMOFICARE PRAHOVA să reia, în regim de urgenţă, furnizarea apei calde în Municipiul Ploieşti şi să asigure continuitatea serviciului, conform legii.

Ataşăm acestui comunicat informarea transmisă, la data de 30.06, de operatorul TERMOFICARE PRAHOVA S.A., prin care asigura Consiliul Județean că nu există probleme care ar impune oprirea apei calde pentru ploieşteni”, au transmis, în urmă cu puțin timp, reprezentanții CJ Prahova, într-un comunicat de presă pe acest subiect.

informare termoficare

Back To Top