Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

wifi permise auto examen
Categorie: Actual
  • Candidații programați să susțină, astăzi, la Ploiești, proba teoretică a examenului pentru permisul auto nu au putut da testarea pentru că serviciul a rămas fără conexiune la internet.
  • Foarte probabil, examenul nu va putea avea loc nici mâine.

Lipsa conexiunii la internet a fost constatată de lucrătorii de la Permise Auto în momentul în care ar fi trebuit să înceapă testarea celor aproximativ 100 de candidați programați să susțină, astăzi, proba teoretică a examenului, la sediul din clădirea de pe Șos. Vestului, în care funcționează birouri ale mai multor instituții publice.

“Vorbim despre o linie securizată. Am solicitat furnizorului de internet să intervină în regim de urgență, dar proba teoretică nu a mai putut fi susținută astăzi. Cei 100 de candidați trebuie reprogramați pentru mâine, când sunt alți peste 100 însriși deja. Dacă până atunci nu se rezolvă problema, vom fi nevoiți să reprogramăm 300-400 de candidați, în condițiile în care și așa programările se fac la peste o lună, din cauza numărului mic de examinatori, comparativ cu numărul de solicitări – noi și din partea celor care au picat”, ne-a declarat subprefectul județului Prahova Alexandru Vane.

Se pare că totul ar fi pornit de la o încurcătură produsă în momentul în care a fost făcut un schimb de birouri, între Serviciul Public Finanțe Locale și AJOFM Prahova. Nimeni nu mai știa că, printre cablurile de acolo, se află și unele de la Permise Auto

VEZI ȘI: Reguli schimbate pentru școlile de șoferi. Instructorii auto vor participa la examen

Directorul Serviciului Public Finanțe Locale Ploiești, Simona Dolniceanu, a explicat pentru APH că birourile respective abia au fost preluate de SPFL, de la AJOFM. Ambele instituții, ca și Permise Auto, beneficiază de linii securizate asigurate de STS. AJOFM a solicitat mutarea acestora încă de acum o lună, iar lucrarea a fost făcută recent. Drept urmare, astăzi, când o angajată a AJOFM a fost întrebată de cablurile rămase, a răspuns că nu mai sunt folosite de insituția la care lucrează. “Cred că nu a mai știut nimeni că este acolo și un cablu de la Permise Auto. A fost o greșeală”, a declarat Simona Dolniceanu.

Back To Top