Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ionescu
Categorie: Actual
  • Deputatul George Ionescu, președinte Forța Dreptei Prahova, solicită autorităților implicate rezolvarea urgentă a crizei apei calde din Ploiești.
  • „Să lași 130.000 de suflete fără apă caldă, în plină vară, pare de noaptea minții”

„Constatăm, cu îngrijorare, că o vendetă politică, culmea, între membrii aceleiași formațiuni, poate produce efecte devastatoare asupra comunității ploieștene. Ba mai mult, în spatele scandalului mediatic, menit să țină pe toată lumea ocupată, se poate ascunde ceva mult mai grav.

Să lași 130.000 de suflete fără apă caldă, în plină vară, pare de noaptea minții. Asta ca să nu mai spunem că există suspiciuni rezonabile că am putea rămâne și fără căldură la iarnă.

Declarațiile aruncate în spațiul public de președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, dar și conferințele de presă ale primarului Volosevici, care se succed cu o frecvență amețitoare, sunt lipsite de fond și de soluții reale.

În timp ce Dumitrescu anunța că a reziliat contractual cu Termoficare Prahova SA și cerea reluarea serviciului de livrarea apă caldă către populație, reprezentanții companiei spun sec că nu vor face asta din cauza reparțiilor derulate în CET Brazi. Ba mai mult, par și liniștiți când spun că nu se poate rezilia contractul pe motiv de încălcare a clauzelor.

De partea cealaltă Volosevici se apără și spune că nu poate face investiții pentru că CET-ul este în proprietatea Consiliului Județean.

În tot acest tot acest tablou hilar derulat în spațiul public, singurii care pierd sunt ploieștenii. Rezilierea contractului cu operatorul de termoficare nu înseamnă și că va fi reluată livrarea apei calde. Există chiar posibilitatea ca Ploieștiul să rămână 90 de zile fără apă caldă”.

Participare la protest

„Important este însă ca scandalul dintre Volosevici și Dumitrescu să se încheie urgent. Ploieștenii nu mai trebuie să sufere de pe urma unor interese de grup și politice. Suntem indignați că încercând să lovească în colegul de partid, Dumitrescu a lovit în toți ploieștenii. Cerem public ca astfel de derapaje să nu mai existe în instituțiile publice.

Salutăm inițiativa UAP Prahova de a protesta în data de 4 august 2022, demers la care ne arătăm disponibilitatea să participăm. Nu mai putem închide ochii la nesfârșit și nu mai putem să asistăm pasivi la această bătaie de joc la adresa ploieștenilor”, a transmis deputatul George Ionescu, președinte Forța Dreptei Prahova.

Citește și Bogdan Toader, președinte PSD Prahova: „Anunțul rezilierii contractului nu rezolvă problema apei calde”

Back To Top