Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

vaccin
Categorie: Actual
  • Vaccinul gripal va fi disponibil în cabinetele medicilor de familie la finalul lunii septembrie sau începutul lunii octombrie.
  • Astfel, populația va avea timp să se vaccineze într-un interval eficient.

„Vom avea în premieră la dispoziţie vaccinul gripal încă de la sfârşitul lunii septembrie - începutul lunii octombrie, astfel încât medicii de familie să aibă timp la dispoziţie şi populaţia să aibă timp la dispoziţie să se vaccineze într-un interval eficient, să nu mai ajungem în situaţia în care aducem vaccin gripal şi îl dăm medicilor de familie în luna ianuarie, când interesul scade şi eficacitatea este mai mică”, a declarat ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

Vaccinul împotriva gripei este administrat gratuit în cabinetele medicilor de familie persoanelor considerate cu risc ridicat de îmbolnăvire - personal medical, copii și adulți cu boli cronice - respiratorii, metabolice, renale, cardiovasculare, HIV/SIDA, femei gravide, persoane cu vârsta de peste 65 ani și bătrâni instituționalizați.

Citește și Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila: “Vaccinarea și trecerea prin boală nu mai opresc transmiterea Covid. Trebuie să să ne protejăm cât mai bine”

Back To Top