Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

recensământ populatie
Categorie: Actual
  • Peste 95% din populația estimată a județului Prahova a participat la recensământ, dar rata de participare poate fi considerată destul de slabă, ținând cont că au fost județe în care procentul a depășit cifrele estimate.
  • La nivel național, au fost completate peste 1,8 milioane de formulare, cu date despre persoane, anunță Institutul Național de Statistică.
  • Determinarea cât mai exactă a numărului de locuitori pentru fiecare unitate administrativ-teritorială este importantă pentru că de aceste cifre depinde fondurile ce vor putea fi accesate pe viitor, inclusiv finanțările europene.

Datele centralizate la Recensământ, după cele etape care au presupus colectarea informațiilor de la populație, arată că, la nivel național, rata medie de participare a fost de 95,4%, însemnând completarea chestionarelor pentru 18.148.460 de persoane. Aproape de acest procent se situează județul Prahova, cu 95,1% rată de participare (658.507 persoane față de 692.725 de persoane - populația rezidentă țintă estimată a județului Prahova la 1 decembrie 2021), comparativ peste 100% (mai multe formulare completate decât numărul estimat de persoane) în județele Bistrița-Năsăud, Botoșani, Călărași, Gorj, Neamț, Olt, Sălaj, Teleorman și Vrancea.

În Timiș, București și Iași, rata de participare a fost sub 90%.

RECENSĂMÂNT | Primele rezultate vor fi anunțate la sfârșitul anului

“Primele rezultate ale Recensământului Populației și Locuințelor runda 2021 (RPL 2021) vor fi diseminate în cursul lunii decembrie 2022, urmând ca datele complete și finale să fie făcute publice la finalul anului 2023. RPL2021 este primul recensământ din România organizat integral în format digital, a fost al treisprezecelea recensământ din istorie și al patrulea după Revoluția din 1989”, potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de Direcția Județeană de Statistică Prahova.

recensamant1

 

VEZI ȘI: Protocol între CJ Prahova și CNAIR, pentru construirea a trei pasaje rutiere pe DN1, la Sinaia și Azuga

Back To Top