Breaza
Categorie: Actual
  • La sfârșitul lunii august, Filarmonica Paul Constantinescu va susține un concert la Breaza.
  • „Îmi doresc ca Breaza să fie un centru de întâlnire al artelor frumoase și culturii”, a declarat primarul orașului Breaza, Bogdan Novac.

„Îmi doresc ca Breaza să fie un centru de întâlnire al artelor frumoase și culturii în general, motiv pentru care îmi doresc parteneriate cu principalele instituții de cultură din județ. Mulțumesc pe această cale pentru deschidere domnului director al Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploiești, domnul Vlad Mateescu, și vă invităm în data de 25 August la un eveniment premium organizat într-un parteneriat de excepție cu Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiești.

Un eveniment cultural pe care ne dorim să-l transformăm în tradiție, pe direcția evenimentelor culturale emblematice ale orașului nostrum: „Breaza la granița dintre Anotimpuri”. Orchestra de cameră a Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploiești vă invită în data de 25 August de la ora 19.00, în sala Amfiteatru a Primăriei Orașului Breaza, la un spectacol grandios!”, a transmis Bogdan Novac, primarul orașului Breaza.

Citește și Bloc ANL construit la Breaza. Proiect de aproape 4 milioane de lei

Back To Top