Categorie: Actual
  • Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova - Poliția Municipiului Ploiești au efectuat, joi, patru percheziții domiciliare, în municipiul Ploiești, în două cauze penale diferite.
  • Un tânăr este acuzat că a furat un telefon mobil dintr-un autoturism, iar un bărbat ar fi sustras din cotiera unui autoturism 8.600 de lei, un telefon mobil, iar apoi a furat și un laptop.

Perchezițiile, potrivit IPJ Prahova, au avut loc, joi, 4 august, la domiciliile a două persoane bănuite de comiterea a 3 infracțiuni de furt calificat. Două persoane au fost conduse la sediul unității de poliție, în vederea audierii.

Citește și: Noi percheziții, în Prahova, joi dimineață, într-un dosar de furt VIDEO LINK

Prejudiciul total cauzat în urma activităților infracționale este de aproximativ 15.000 de lei. IPJ Prahova a anunțat că, în vederea instrumentării uneia dintre cele două cauze penale, au fost efectuate 3 percheziții domiciliare, la domiciliile unui tânăr, în vârstă de 17 ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat. În fapt, la data de 7 iunie a.c., minorul ar fi sustras un telefon mobil care se afla într-un autoturism, parcat în zona cartierului Bereasca, din municipiu.

În cea de-a doua cauză penală, potrivit IPJ Prahova, a fost efectuată o percheziție domiciliară, la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 28 de ani, bănuit de săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat. În fapt, în noaptea de 18 spre 19 iulie a.c., bărbatul ar fi sustras din cotiera unui autoturism 8.600 de lei și un telefon mobil. Ulterior, la data de 25 iulie a.c., același bărbat ar fi sustras un laptop și mai multe unelte de tâmplărie din anexa gospodărească a unei locuințe din municipiu.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă. Activitățile au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova. Prejudiciul total cauzat în urma activităților infracționale este de aproximativ 15.000 de lei.

Back To Top