Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Un proiect de hotărâre aflat în dezbatere publică la Ploiești prevede creșterea impozitelor pe clădiri, în 2023.
  • Majorarea ar urma să aibă loc ca urmare a modificărilor aduse Codului Fiscal.
  • Un impozit mult mai mare vor plăti proprietarii care dețin o clădire în plus față de cea de domiciliu sau dețin mai multe imobile.

 Impozitul pe clădiri va crește în 2023. Regula se va aplica inclusiv la Ploiești. Cel puțin așa prevede un proiect de hotărâre aflat în dezbate publică pe site-ul municipalității.

Citește și: Turist blocat în Bucegi, căutat două ore de Salvamontiști. Omul nu a știut să le spună unde a ajuns

De vină ar fi noua modalitate de calcul a impozitelor pe clădiri, dar și faptul că, prin modificările aduse Codului Fiscal se propune o creștere a cotei minime de impozitare de la 0,09% la 0,1%, fără a se stabili și o cotă maximă de impozitare.

Conform proiectului de hotărâre propus spre dezbatere, cota minimă de impozitare propusă la Ploiești este ce minimă de 0,1%. Această cotă de impozitare se va aplica valorii mai mari calculată prin comparație între valoarea rezultată din calculul conform studiilor de piață referitoare la valorile imobiliare din România, administrate de Uniunea Națională a Notarilor Publici din România (UNNP), și valoarea existentă în evidența fiscală la data de 31.12.2021.

Proiectul de hotărâre propus la Ploiești prevede  stabilirea impozitului pe cote diferențiate de impozitare pentru clădirile rezidențiale, în funcție de numărul acestora, în cazul în care persoanele dețin cel puțin o clădire în plus față de cea de domiciliu.

Astfel, pentru un imobil în plus față de cel de domiciliu cota de impozitare va fi de 0,15%, respectiv cu 50% mai mare. Pentru două clădiri sau mai multe clădiri față de cea de domiciliu cota de impozitare propusă este de 0,2%, respectiv dublă față de cota de impozitare pentru un singur imobil. Regula nu se aplică în cazul clădirilor primite moștenire.

Back To Top