Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cod ploi vijelii
Categorie: Actual
  • Avertizări meteo emise luni dimineață de ANM anunță două zile cu instabilitate atmosferică accentuată în centrul, vestul și nord-vestul țării.
  • Pentru zonele montane, din această după-amiază și până miercuri dimineaţă va fi valabilă o atenționare cod portocaliu.

Mesajul publicat luni dimineață de ANM anunță ploi și vijelii la munte, în Transilvania, Banat, Crișana, Maramureș, nordul Olteniei și nord-vestul Munteniei este valabil, până miercuri, la ora 10.00.

cod ploi 8 augustAceste zone intră sub cod galben deoarece, mai ales după-amiaza și seara, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată care se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 25...35 l/mp și izolat 40...60 l/mp.

Potrivit meteorologilor, în majoritatea regiunilor, până la sfârșitul săptămânii, vor fi perioade cu instabilitatea atmosferică accentuată, cu ploi torențiale și furtuni.

Pentru zona de munte a fost emis, însă, un cod portocaliu care va intra în vigoare la ora 16.00. “În zonele montane și submontane vor fi perioade cu averse torențiale, iar în intervale scurte de timp, dar mai ales prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 40...60 l/mp și pe arii restrânse de peste 70...80 l/mp. Acestea vor fi asociate și cu descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină”, precizează ANM.

VEZI ȘI: Meteorologii au prelungit avertizările de caniculă

 

Back To Top